Kék hírek

2022.11.12. 13:00

Fejér megyei rendőrségi hírek

Bicskén eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőt állítottak elő a rendőrök, és körözött személyekkel szemben intézkedtek Sárbogárdon.

Police.hu

Forrás: police.hu

Bicskén, a Kossuth téren ellenőriztek a rendőrök 2022. november 11-én 12 óra 30 per körül egy autóst, akiről megállapították, hogy őt a Bicskei Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A 21 éves helyi férfit a rendőrségre előállították, és büntető feljelentést tettek ellene.

A járőrök 2022. november 11-én 16 óra körül Sárbogárdon, a vasútállomáson igazoltattak egy 17 éves fiatalt, akiről kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözését rendelte el eltűnés miatt. A fiút biztonságba helyezték, a rendőrkapitányságra előállították, majd nevelőjének átadták.

Néhány perccel később a sárbogárdi egyenruhások a Katona utcában vontak intézkedés alá egy 19 éves alapi lakost, akinek körözését a helyi rendőrkapitányság rendelte el helyszíni bírság megfizetésének elmulasztása miatt. A férfit a rendőrségre előállították, majd a bírság befizetését követően szabadon bocsátották. - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!