Frissen Fejérből

2022.11.09. 11:31

Bilincsben végezte a fehérvári betörő

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök az 55 éves elkövetőt.

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre Székesfehérvár belvárosából betörésről érkezett lakossági bejelentés 2022. szeptember 29-én. A bejelentő elmondta, hogy távolléte alatt egy ismeretlen személy behatolt a lakásába és az ott elhelyezett széfből több millió forint értékben készpénzt, ékszereket, valamint nagy értékű karórákat tulajdonított el. Az eset kapcsán a rendőrök azonnal részletes adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, mígnem néhány nappal később - az előző bűncselekmény szomszédságából - újabb betörésről érkezett jelzés a rendőrségre. A tolvaj ez alkalommal két aranygyűrűt zsákmányolt a lakásból.

A nyomozók az összegyűjtött adatok alapján megállapították, hogy a szóban forgó két bűncselekményt ugyanaz a személy követhette el. Az ismeretlen tolvaj azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult. Az egyenruhások felderítőmunkájának eredményeként 2022. november 8-án a főváros egyik XIV. kerületi áruházában elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 55 éves váli férfit, akivel szemben kétrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!