Frissen Fejérből

2022.11.04. 13:59

Azonosították az Adonynál talált holttestet, az egy hónapja keresett férfiről van szó!

A rendőrség friss közleménye szerint azonosították azt a holttestet, amelyre még október 30-án bukkantak rá a Dunában, Adonynál.

Házi Péter

Forrás: police.hu

Az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye alapján a holttest azonos azzal a 32 éves férfival, aki 2022. szeptember 28-án tűnt el a főváros egyik IX. kerületi szórakozóhelyéről. Ő pedig az országos sajtóhírek alapján nem más, mint az a Szűcs Tamás, aki a budapesti Pátria Nyomda termelési igazgatója volt. Immár sajnos bizonyos, hogy az ő testét találták meg a Dunában.

Mint talán azt már sokan tudják, Szűcs Tamás szeptember 28-án éjjel, a Budapest Parkból indult a MÜPA irányába, útközben azonban nyoma veszett. 

Az eset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon jelenleg is folyamatban van a közigazgatási hatósági eljárás. Ez utóbbi egyébként akkor zajlik, amikor idegenkezűségre, esetleges bűncselekményre gyanút adó okot nem talál a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!