Frissen Fejérből

2022.10.27. 17:36

Végső állomás az M7-esen - Semmi nem volt rendben a kamionnal, amit ellenőriztek a rendőrök

A rendőrök a tehergépjármű ellenőrzése során számtalan hiányosságot tapasztaltak.

police.hu

Forrás: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság M7 Autópálya Alosztályának járőrei 2022. október 26-án 10 óra 15 perc körül az M7-es autópálya, Budapest irányába vezető oldalán figyeltek fel egy teherautóra, aminek nem megfelelően rögzítették a szállítmányát.

A rendőrök a tehergépjárművet megállították, amin az ellenőrzés során számtalan hiányosságot tapasztaltak. Az egyenruhások megállapították, hogy a tehergépjárművön levő P jelű rendszámot a sofőr jogosulatlanul használta, valamint érvényes menetlevéllel és a szállítmányozáshoz szükséges dokumentumokkal sem rendelkezett. A pótkocsi műszaki érvényessége 2 éve lejárt, arra a rakományt nem megfelelően rögzítették, a vontató szélvédőjének a jobb oldala be volt törve, fényszórói mosószivaccsal voltak kitámasztva, továbbá a fedélzeti menetíró készülékbe sem volt adatrögzítő lap behelyezve.

A járőrök a jármű hatósági jelzését a helyszínen elvették, a sofőrt elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították. Az elkövetett jogsértések miatt az 57 éves férfival szemben szabálysértési, közigazgatási és büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!