Frissen Fejérből

2022.09.15. 19:49

A pillanat, amikor egy kamion jön veled szembe a 62-es főúton... (videó)

A Székesfehérvárt és Dunaújvárost összekötő 62-es főút Adony és Sárosd közötti szakaszán a napokban majdnem csúnya baleset történt.

Szanyi-Nagy Judit

Bizony jó döntés volt a lehúzódás

Forrás: bpiautosok.hu

A szerencsés végkimenetel leginkább annak az autósnak köszönhető, aki fedélzeti kamerájának felvételét elküldte a BpiAutósok oldalnak. Ezen látható ugyanis, amint szeptember 13-án az imént megjelölt szakaszon közlekedve egyszer csak egy kamionnal találja szembe magát, ám ő minden egót félretéve, jó döntést hozva, lassítva az út szélére húzódik. Így fért el három jármű is egymás mellett a főúton a délutáni forgalomban. (Ami valójában nem 15, hanem 16 óra környékére tehető, mert a fedélzeti kamera óráját nem állították át.)

– Ezen az úton sokszor mérnek, a tegnapi napon (szeptember 14., szerda – a szerk.) is mértek, Dunaújvárost elhagyva, Pálhalma után. Sokszor járok arra, de az egyre növekvő kamionforgalom már félelmetes tud lenni, főleg ha ilyen barmok járják az utat – fogalmazott a portálnak a felvétel tulajdonosa.

A hajmeresztő eset:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!