Frissen Fejérből

2022.08.04. 16:47

Újabb embercsempész kezén kattanhat a bilincs

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített embercsempészés bűntette miatt indítványozta annak a lengyel illetőségű sofőr letartóztatását, aki egy közúti ellenőrzés során bukott le még augusztus 1-jén, Székesfehérvár külterületén.

Forrás: Police.hu

Palkovitsné Kész Anikó, a Fejér Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője a következő tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban: – Tájékoztatom, hogy a minősített embercsempészés bűntette miatt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon folyamatban lévő büntetőügyben a Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványt tett a lengyel gyanúsított letartóztatására – olvasható a közleményében. 

Az előzményekről tudni érdemes: A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály által kiadott jelzés alapján a Fejér megyei rendőrök 2022. augusztus 1-jén 17 óra körüli időben, a 62-es számú főúton, az M7-es autópálya lehajtójánál ellenőriztek egy lengyel honosságú kistehergépjárművet. A járműben a 27 éves lengyel illetőségű sofőrön kívül további 27 fő tartózkodott, akik magukat szír állampolgárnak vallották – írta még korábban a police.hu.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!