Frissen Fejérből

2022.08.03. 12:49

Ötszáz négyzetméteren égett száraz fű Martonvásár külterületén

A tűzoltók négy vízsugárral megfékezték a lángokat.

Katasztrófavédelem

Képünk illusztráció!

Forrás: Elekes Gergő / Feol.hu

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett száraz fű Martonvásár külterületén. A tűz egy melléképületre és egy farakásra is átterjedt. Az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók négy vízsugárral, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Frissítés:

Martonvásáron a Rózsa utcában történt a tűzeset, amiről 11:30 magasságában érkezett a riasztás - kaptuk az információt a Pest Megyei Katasztrófavédelemtől. 500 négyzetméteren égett a száraz növényzet és a tűz átterjedt a farakásokra is, valamint egy 100 négyzetméteres melléképület tetőszerkezetére, ami körülbelül 20 négyzetméteren égett, amikor az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók kiérkeztek.  Többi vízsugár segítségével kezdték meg a tűz oltását és akadályozták meg a tűz továbbterjedését, hiszen a száraz növényzeten elég gyorsan terjedtek a lángok. Miután eloltották a tüzet, a melléképület tetőszerkezetén is meg tudták akadályozni a tűz továbbterjedését. Az épületet a zöld területtel együtt átvizsgálták. Jelenleg a tűzoltást befejezték és a helyszínről levonultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!