Frissen Fejérből

2022.08.11. 15:30

Nagy mennyiségű kábítószert adtak el egy Fehérvárhoz közeli benzinkúton

A Fejér Megyei Főügyészség indítványára a bíróság elrendelte annak a 27 éves férfinak a letartóztatását, aki jelentős mennyiségű kábítószert adott el.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: Pexels

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2022 februárjában egy előre megbeszélt időpontban egy Székesfehérvár közelében lévő benzinkút parkolójában leszervezett találkozó keretében jelentős mennyiségű kábítószert adott el egy férfinak. A vásárló ezután Kisbérre utazott, ahol egy rendőri intézkedés során megtalálták nála a drogot.

A szert értékesítő férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök, és őrizetbe vették.

Az ügyészség a bűncselekmény törvényi fenyegetettsége miatt szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére hivatkozással tett indítványt a férfi letartóztatására, amit a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra elrendelt.

A bíróság döntése végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!