Frissen Fejérből

2022.08.09. 12:15

Késsel fenyegetőzött a fehérvári kórházban, most őrizetben van

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletével gyanúsította meg azt a férfit, aki tegnap meg akarta ölni volt párját a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében. A kihallgatását követően az egyenruhások előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen a gyanúsított letartóztatására.

Police, KZ

Illusztráció!

Fotó: Shutterstock

Amint arról korábban a rendőrség beszámolt, 2022. augusztus 8-án kora délután egy férfi a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház egyik rendelőjében ápolónőként dolgozó volt élettársára támadt, akit fojtogatott, majd dulakodni kezdtek, melynek során a sértett a földre került. Ekkor a támadó kést szorított a nő nyakához, majd azzal többször a sértett felsőteste felé szúrt, azonban az áldozat védekezett, eközben kézfeje és lábszára is megsérült. A férfi a támadás során ismétlődően a testi élet és testi épség ellen fenyegette meg a nőt, akinek végül sikerült kiszabadulni a szorításából. A helyszínről menekülő elkövetőt az egészségügyi alkalmazottak és a biztonsági szolgálat munkatársai fogták le és tartóztatták fel a rendőrök kiérkezéséig. 

– A 40 éves székesfehérvári lakost a Fejér megyei nyomozók őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen – olvasható keddi közleményükben.

Előzmény:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!