Nagy erőkkel dolgoztak

2022.08.11. 08:46

Így küzdöttek meg a lángokkal a tűzoltók a fehérvári garázstűznél (videó)

Messziről látszott annak a tűznek a füstje, amely egy lakóházzal egybeépített melléképületben keletkezett szerda délelőtt Székesfehérváron, a Técsői utcában.

Katasztrófavédelem, KZ

Felcsaptak a lángok egy fehérvári garázsban

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: gaborfeherphoto

„Lakóházzal egybeépített melléképület gyulladt ki augusztus 10-én délelőtt Székesfehérváron. Teljes terjedelmében égett a körülbelül ötven négyzetméteres melléképület egyik, klubszobaként használt helyisége és tetőszerkezete. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor egy propánbutángáz-palack felrobbant. A tűz átterjedt a tetőtér-beépítéses ház cserépfedésű tetőszerkezetére és padlásterére. A lángokat a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári és pétfürdői hivatásos tűzoltók a tetőszerkezet megbontásával, több vízsugárral fékezték meg. A tűzben a családi ház lakóinak nem esett baja" – írta Facebook-oldaán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A videót a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője, Szabó-Bisztricz Anett készítette.

Kapcsolódó: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!