Frissen Fejérből

2022.08.12. 11:32

Elesett az M7-es autópálya mindkét irányba

Autósok figyelem, sok türelemre lesz szükség, ha az M7-es felé veszik az irányt. Vigyázzon egymásra mindenki!

útinform, MTI

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Baleset történt az M7-es autópályán Letenye irányába a Váli völgyi pihenőhely után. A 36-os km-nél sávzárásra készüljenek az arra közlekedők. A torlódás több km-es. Szintén az M7-es autópályán Letenye felé a Fonyód csomópont után is baleset történt. A 154-es km-nél csak a belső járható - írja az útinform. 

Két személyautó ütközött össze az M7-es autópálya 37-es kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. Műszaki mentés céljából a váli önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani - tájékoztat a Katasztrófavédelem. 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy az M7-es Budapest felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél, Kápolnásnyék térségében két gépjármű ütközött össze. Ezek elfoglalják a belső sávot, emiatt a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt ott forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani - számol be az MTI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!