Egy motoros hajtott elé?

2022.08.06. 09:23

Borult a román Seat az M7-esen

Némi kétséget hagy maga után a gépkocsivezető megállapítása, hogy egy háromsávos autópályán, az éjjel kellős közepén, azért „vitte” árokba több személlyel az autóját, mert egy motoros vágott elé, és ki akarta kerülni az ütközést. Ha így is van, a motoros állítólag ”meglépett”, de a Seat négy utasával az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán a 39 és a 40-es kilométernél a fák közé csapódott. Az olvasó fantáziájára bízzuk a valóságot, amely valószínű, soha nem derül ki.

E. Várkonyi Péter

Forrás: E. Várkonyi Péter

Tény, hogy éjjel egy órakor riasztották a pázmándi önkéntes tűzoltókat, a székesfehérvári hivatásos tűzoltóság két szerét, a velencei mentőket, a gárdonyi rendőrség helyszínelőit, mert a bejelentő szerint,  - aki segítségnyújtás nélkül hajtott tovább,   - három gépkocsiba beszorult sérültet is jelzett a helyszínről. A valóság itt is csak a balesetnél derült ki, amikor a szerek odaértek, hogy az utasok közül csak egy sérült könnyebben. Őt a fehérvári kórházba szállították a velenceiek. A Seatban utazók épségben ki tudtak mászni a román felségjelet viselő autójukból. A társaság, amely a romániai Kolozsvár mellé igyekezett, egyhamar nem ér haza, mert a jármű úgy borult az oldalára, hogy a javítása – ha ez lehetséges egyáltalán – hosszabb időt vehet igénybe.  A fák közé szorult Seat forgalmi akadályt nem képezett, ezért annak kiemelése nem volt sürgős. A leállósávban történt éjszakai, műszaki mentés a forgalmat nem akadályozta.

Forrás: E. Várkonyi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!