Frissen Fejérből

2022.08.05. 20:07

Aknában ájult el egy idős férfi Csókakőn (frissítve)

Fél nyolc előtt pár perccel érkezett a jelzés Fejér Megyei Katasztrófavédelem Központjába, mely szerint Csókakőn, az Ezerjó utca végén egy idős férfi elájult egy aknában.

Palocsai Jenő

Forrás: Finánc Imre

A katasztrófavédelem a Móri Önkormányzati Tűzoltóságot riasztotta, de kivonult a Csókakői Önkéntes Tűzoltó Egyesület is. A bejelentés szerint egy 69 éves férfi elájult egy aknában, és őt kellett kisegíteni szorult helyzetéből. Az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók együttes erővel emelik ki ezekben a pillanatokban a sérült férfit.

Frissítés: 

A részletekről egyelőre csak annyit tudunk, hogy a férfi zománcfestékkel dolgozott lent az aknában és az oldószer kipárolgása miatt rosszul lett, és a segítségére siető szomszédasszonya szintén, ezért egyik pillanatról a másikra nem egy, hanem két mentő jelent meg a helyszínen, mert a belélegzett anyagtól mind a ketten rosszul lettek. Mindkettőjüket kórházba szállították, de a körülményekhez képest jól vannak.

Forrás: Finánc Imre

Az esethez hozzátartozik az a viszonylag szerencsés körülmény is, hogy a hónapokkal korábban egy törött vízvezetékcső miatt leszakadt Ezerjó utcán nem olyan régen helyreállíttatta az utat az önkormányzat, így a mentők a tűzoltók és a rendőrség időben ki tudott szállni a helyszínre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!