Frissen Fejérből

2022.07.13. 18:00

Újabb részletek derültek ki a rendőr orrát betörő Fejér megyei férfiról

Mint beszámoltunk róla, vasárnap hajnalban egy Fejér megyei – feltehetően ittas – férfi eltörte az egyik rendőr orrát, míg a másikukat mellkason rúgta és megharapta az intézkedés során. Azóta kiderült, hogy az eset Kislángon történt.

Kecskés Zoltán

Az általunk megkérdezett lakó elmondása szerint, a képen látható kislángi utcában történt az eset.

Forrás: KZ

A bejelentés szerint a 20 év körüli férfi ütötte-verte nevelőapját, ezért érkeztek a helyszínre a rendőrség munkatársai. Az intézkedés során azonban az agresszív férfi hirtelen az egyenruhásokra támadt, majd elmenekült. Egy helyi lakostól megtudtuk, a feltételezett elkövető a támadás helyszínétől mindösszesen pár száz méterre lévő kukoricásig jutott el, ahol a rendőrök elfogták és előállították.  

– Hála Istennek, távol áll tőlünk ez a család, az az utca, a lakókörnyezet. Ennek ellenére hallottuk aznap éjjel  a kiabálást, de sajnos azt kell mondjam, a Szabadság utcában ez megszokott. Az a hír is járja a falut, hogy a rendőrnőnek eltört a bordája, a másik úrnak, akivel a rendőrökre támadó férfi dulakodott pedig kifordult a szeme. Dehogy ez csak pletyka, vagy valós, nem tudom, mert a falu hangján kívül nem hallottam máshol, a hírekben sem. A településen jelenleg nyugodt hangulat van  – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő lakó, akitől még megtudtuk azt is, hogy állítólag születésnapi bulit tartottak az utca egyik ingatlanában.
Az üggyel kapcsolatban felkerestük a rendőrséget, hogy részleteket tudjunk meg az esetről és a megsérült rendőrök állapotáról, amint válaszolnak, közöljük.

Kisláng, Szabadság utca, kukoricás
A képen látható kukoricásba menekült a gyanúsított férfi a rendőrök elől 
Forrás: KZ

Időközben a tények.hu stábja kiderítette, hogy a férfi már korábban is büntetve volt, ezért az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, ám a bíróság csak bűnügyi felügyelet alá helyezte, ez azt jelenti, hogy nem hagyhatja el Fejér megyét. Az ügyészség ugyanakkor fellebbezett a döntés ellen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!