Őrizetben a gyanúsított

2022.07.17. 16:25

Tanítónő volt a polgárdi gyilkosság áldozata

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombat este egy 71 éves asszony holttestét találta meg a rendőrség Polgárdiban, a nő otthonának garázsában. Portálunknak megszólalt egy helybéli, akitől megtudtuk, az áldozat korábban a település iskolájában tanított és mindenki nagyon szerette.

Baráth Eszter

A helyieket megrázta a tragédia

Forrás: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A tragikus esettel kapcsolatban kérdésünkre egy Polgárdiban élő hölgy elmondta, úgy tudja, a szomszédok tettek bejelentést a rendőrségen, mert szombaton már nem látták mozogni az udvaron az egykori tanítónőt, aki az iskolában végzett munkája mellett magántanítványokat is oktatott. – Kiment a rendőrség, vérben úszott minden és nem találták a testet. Nem tudom, hogy ez csak pletyka-e, vagy van alapja, de állítólag zsákba csomagolva találták meg a fészerben – mondta el a helybéli nő, hogy információi szerint mi történt a családi háznál.

Nemrégiben a rendőrség azonban újabb információkat közölt a gyilkossággal kapcsolatban. Közleményük szerint a bejelentés tartalma az volt, hogy az idős hölgyet a családja nem találja, telefonja ki van kapcsolva, hollétéről ismerőseinek sincs információja, egyik hozzátartozója pedig a házhoz tartozó közös udvaron több helyen is vérnyomokat talált.

A kiérkező rendőrök a kutatást azonnal megkezdték, mely során a 71. életévében lévő nő holtestét 21 óra 15 perckor az ingatlan kertjében lévő garázsban elrejtve találták meg – írja a police.hu.

A rendőrök elfogták az áldozat 47 éves szomszédját, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és fogdába szállították.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!