Frissen Fejérből

2022.07.05. 17:36

Megtalálták a büntetés-végrehajtás egyik Dunában eltűnt munkatársát (videó) - Frissítve

A középkorú férfi holttestét a tragédia bekövetkezésének helyszínén találták meg a kutatást végző szakemberek.

police.hu, Kecskés Zoltán

Forrás: duol.hu

Frissítés:

07.06. 8:37 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a 2022. július 5-én 15 órakor Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalált holttest azonos a büntetés-végrehajtás szervezetének 34 éves hivatásos állományú tagjával, aki egy nappal korábban tűnt el a Kis-Duna-ágban.

Az azonosítással kapcsolatban kerestük a rendőrséget, de még akkor nem tudtak felvilágosítást adni, hogy a pálhalmai vagy a márianosztrai kiképző földi maradványai kerültek-e elő. Időközben ugyanakkor, a dunaujvaros.com nem hivatalos, de megbízható forrásra hivatkozva úgy értesült, hogy a pálhalmai bv-s kutyakiképző holttestét találták meg a kutatást végző szakemberek a rácalmási Kis-Duna hídnál.

Előzmény:

A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során 2022. július 5-én 15 óra körüli időben Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját. Az azonosítás jelenleg is folyamatban van.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!