Frissen Fejérből

2022.07.01. 14:54

Belső vizsgálat indult a kincsesbányai halálos baleset miatt, a cég osztozik a család gyászában

Ahogy arról korábban beszámoltunk június 30-án reggel a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) kincsesbányai szennyvíztelepén karbantartási munkálatok közben tragikus baleset történt, amelyben egy személy életét vesztette. Az esettel kapcsolatban felkerestük a munkáltatót.

Baráth Eszter

Forrás: police.hu

A Dunántúli regionális Vízmű Zrt. tájékoztatása szerint két kollégájukat kivizsgálás céljából kórházba szállították, de ők már jól vannak és a baleset napján, kora délután már haza is mehettek. A DRV Zrt. mindenben együttműködik a hatóságokkal, hogy a baleset körülményeit mielőbb tisztázódjanak, ezzel párhuzamosan pedig belső vizsgálatot is indít az esettel kapcsolatban. A vizsgálatok lezárultáig további információt nem adhatnak ki.

A DRV Zrt. vezetősége és minden munkatársa mély megrendülését és együttérzését fejezi ki a baleset miatt, osztoznak a család gyászában és minden segítséget megadnak az elhunyt hozzátartozói, valamint a baleset többi érintettje számára. A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. elhunyt munkatársát saját halottjának tekinti.

Kapcsolódó: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!