Frissen Fejérből

2022.07.13. 10:00

Légpuskát, ékszert és mobiltelefon kiegészítőket is lopott szállásadójától egy iváncsai nő és élettársa

A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták a párost.

police.hu

Forrás: police.hu

Az Adonyi Rendőrőrsön 2022. július 11-én lopásról tett bejelentést egy helyi lakos. A sértett elmondta, hogy Adonyban, a Széchenyi utcában található ingatlanából többek között légpuskákat, mobiltelefon kiegészítőket és ékszert tulajdonítottak el - olvasható a police.hu.

A rendőrök az elsődleges nyomozati intézkedések részeként adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként azonnal látókörükbe került egy 27 éves iváncsai nő, valamint annak 28 éves élettársa, akik a bűncselekmény elkövetése előtt egy nappal alkalmi szállást kértek a sértettől, amelybe a férfi bele is egyezett. A páros tagjai 2022. július 11-én délelőtt - a tulajdonos távollétét kihasználva - magukhoz vették a házban talált mobiltelefon készüléket, több SIM kártyát, nyakláncot, továbbá az ott tárolt két légpuskát, majd távoztak a helyszínről. A rendőrök néhány órával később egy iváncsai ingatlanban fogták el a párt, a helyszínen végzett házkutatás alkalmával pedig a ház padlásáról és az ágyneműtartóból előkerültek a lopott értékek is. A 27 éves nőt és élettársát lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2022. július 12-én hajnalban gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során a nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!