Frissen Fejérből

2022.07.17. 08:25

Emberölés Polgárdiban (Frissítve)

A rendőrök bejelentés alapján mentek be egy polgárdi családi ház udvarába, ahol egy nőt holtan találtak.

police.hu

Forrás: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Állampolgári bejelentést követően a rendőrök 2022. július 16-án 21 óra 15 perc körül egy polgárdi családi ház garázsában egy 71 éves nőt holtan találtak, a nyomozók a helyszínről egy férfit állítottak elő. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés még jelenleg is folyamatban van.

Frissítés: 

A rendőrségre 2022. július 16-án a délutáni órákban bejelentés érkezett, hogy egy idős, nyugdíjas polgárdi hölgy eltűnt, családja nem találja, telefonja kikapcsolat állapotban van, ismerősei sem tudnak semmit hollétéről. A nő hozzátartozója a házhoz tartozó közös udvaron, több helyen is vérnyomokat talált.

A kiérkező rendőrök a kutatást azonnal megkezdték, mely során a 71. életévében lévő nő holtestét 21 óra 15 perckor az ingatlan kertjében lévő garázsban elrejtve találták meg.

Az eset kapcsán a rendőrök az áldozat 47 éves szomszédját elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően fogdába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!