Frissen Fejérből

2022.07.14. 10:12

Egy nap alatt három közlekedési balesetnél avatkoztak be a megyeszékhely tűzoltói az M7-es autópályán

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók három közlekedési balesetnél avatkoztak be július 13-án az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán.

Katasztrófavédelem

A kép a Szabadbattyánnál történt balesetnél készült

Forrás: Major István

A főváros felé vezető oldalon, Baracska térségében öt személygépkocsi ütközött délután. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók az egyik autót áramtalanították, és a leállósávba félretolták. 

Szabadbattyánnál egy fémlemez tekercseket szállító kamion és egy személygépkocsi ütközött. A nyerges vontató rakományának egy része a ponyvát kiszakítva az útra esett és megrongált egy másik személyautót. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói daru csörlőjével félrehúzták a sztráda belső sávjába zuhant fémtekercset, majd a kamion megbillent rakományát visszaigazították, ezután a nyerges vontató a leállósávba félrehúzódott. 

A Balaton felé vezető oldalon, Sukorónál szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi délelőtt. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a burkolatról lesöpörték a törmeléket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!