Elkapták a rendőrök

2022.06.05. 09:23

Nem fizette be a pénzbírságot, börtönbe vitték a 42 éves férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

police.hu

Forrás: Illusztráció

Dunaújvárosban, a Vasmű úton ellenőriztek a rendőrök 2022. június 4-én délután egy 42 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság a férfi körözését rendelte el jogerősen kiszabott pénzbírság megfizetésének elmulasztása miatt. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracskai Objektumába szállították.

Rövid időn belül kiderítették a rendőrök annak a tolvajnak a kilétét, aki a gyanú szerint 2022. június 4-én délután egy sárbogárdi bevásárlóközpontnál, egy vásárló figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította annak táskáját a benne lévő készpénzzel és személyes okmányokkal együtt. Az ügyben folytatott adatgyűjtések és a rendelkezésre álló kamerafelvételek elemzését követően a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit lakóhelyén elfogtak, majd a rendőrségre előállítottak. A 64 éves férfit a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!