Frissen Fejérből

2022.05.24. 08:57

Több körözött személy ellen intézkedtek a Fejér megyei rendőrök

A rendőrök 24 óra alatt 6 körözött személlyel szemben intézkedtek.

police.hu

Forrás: police.hu

Csóron, Abán, Székesfehérváron, Kálozon és Polgárdi közelében fogták el 2022. május 23-án az egyenruhások azokat a személyeket, akiknek körözését korábban pénzbírság befizetésének elmulasztása miatt, illetve lopás vétség elkövetése miatt a rendőrség vagy a bíróság elrendelte.

Az elfogott személyek közül egy 27 éves kálozi lakost lakóhelye közelében ellenőriztek a rendőrök 2022. május 23-án délután, melynek során megállapították, hogy lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. A férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az este folyamán egy 55 éves férfiről derült ki – akit a járőrök Székesfehérváron, a Budai úton igazoltattak -, hogy nem fizette meg a korábban jogerősen kiszabott pénzbírságot, ezért őt elfogását követően a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracskai Objektumába szállították.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!