Frissen Fejérből

2022.05.10. 15:15

Ételhordóban cipelte a marihuanát egy zámolyi férfi

Kábítószer birtoklása a megalapozott gyanú a zámolyi férfival szemben.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2022. május 9-én délután Zámolyon, az Arany János utcában ellenőriztek egy gyalogosan közlekedő fiatalembert. Az igazoltatás során a férfi ruházatát is átvizsgáltak, és a hátizsákjában lévő ételhordóban alufóliába csomagolt mintegy 50 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amelyről a zámolyi lakos úgy nyilatkozott, hogy marihuana. A férfit az egyenruhások elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nála talált növényi származékot, továbbá a lakóhelyén tartott kutatás során a gyanúsított autójából előkerült további 54 gramm növényi törmeléket, alufólia paketteket és egy őrlőt a rendőrök lefoglalták - tájékoztat a rendőrség.

A rendőrség elkötelezett a kábítószer-bűnözéssel szemben, kiemelt figyelmet fordít a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekre és azok megelőzési lehetőségeire. Bűncselekményt követ el, aki kábítószert vagy illegális tudatállapot-módosító anyagot tart magánál, fogyaszt, kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!