Vajon miért?

2022.04.08. 07:10

Saját magát szúrta hason a férfi Székesfehérváron

Lapunkat nemrég egy olvasónk azzal kereste meg, hogy tudomása szerint április 4-én, hétfőn késelés történt valahol a megyeszékhely területén. Utánajártunk, mi történhetett.

Déri Brenda

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit

Forrás: Pixabay

A fiatal férfi elmondása szerint ő is egy internetes bejegyzésből értesült az esetről. Ebben azt írják, hogy a székesfehérvári Anyaotthontól nem messze leszúrtak valakit, és érdeklődnek, tudja-e bárki, hogy mi történt.

 

Egy hozzászóló a közzétett kiírásra azt írta, hogy leszúrtak valakit. Ennek okán megkerestük a Fejér Megyei Rend­őr-főkapitányságot, amelynek sajtószolgálata a következő információkkal látta el lapunkat: – 2022. április 4-én délután Székesfehérváron, a Palotai útról a járőrök az Országos Mentőszolgálat munkatársai segítségével a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállítottak egy móri férfit, aki egy késsel mellkason szúrta magát, ezáltal megsérült. A helyszínen a Székesfehérvári Rend­őrkapitányság munkatársai közigazgatási hatósági eljárás keretében szemlét tartottak. Az ügy kapcsán idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel – árulták el. Arról, hogy pontosan miért szúrta hason magát a férfi, nem kaptunk tájékoztatást.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!