Megmérettetés

2022.04.13. 12:45

Kerékpáros Iskola Kupa és a Kisiskolás Közlekedési Kupa selejtezőjére került sor Sárbogárdon

A résztvevők elméleti és gyakorlati tudásukról is számot adtak a megmérettetésen.

police.hu

Forrás: police.hu

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által 2022. évre kiírt "Kerékpáros Iskola Kupa" és a "Kisiskolás Közlekedési Kupa" helyi selejtezőjére került sor 2022. április 12-én a sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskolában.

A versenyen a házigazda iskolán kívül a sárbogárdi Szent István Általános Iskola és a Sárszentmiklósi Általános Iskola csapatai vettek részt, melynek során KRESZ tesztlap kitöltését követően kerékpáros ügyességi pályán mérhették össze tudásukat a versenyzők.

Az összesített eredmény alapján a megyei döntőn alsó tagozatos kategóriában a Mészöly Géza Általános Iskola, a felső tagozatos kategóriában a Sárszentmiklósi Általános Iskola csapata vehet részt.

A verseny minden résztvevőjét, valamint a kísérő pedagógusokat a Sárbogárdi Rendőrkapitányság - Sárbogárdi Balesetmegelőzési Bizottság ajándékcsomagjával jutalmazták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!