Frissen Fejérből

2022.04.01. 09:22

Játékos bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást tartottak a rendőrök a beloianniszi iskolában

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűn-és baleset-megelőzési szakemberei Beloianniszban jártak.

police.hu

Forrás: police.hu

A rend őrei 2022. március 31-én délelőtt a Nikosz Beloiannisz Általános Iskolában és Óvodában tartottak játékos bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást, melynek során többek között a biztonságos közlekedés szabályaira hívták fel a kisdiákok figyelmét.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője, Kiss Dénes rendőr őrnagy a prevenció széles eszköztárával a fiatalkori bűncselekmények megelőzését, a biztonságos mindennapok szabályait és a 112-es segélyhívószám helyes használatát ismertette a gyerekekkel.

A diákok aktív résztvevői voltak az izgalmas foglalkozásnak, melynek részeként  Fridrich Ferenc rendőr törzszászlós, rácalmási körzeti megbízott és testvére Fridrich Tamás rendőr főtörzsőrmester,  beloianniszi körzeti megbízott ismertették a jelenlévő gyerekekkel a kerékpár kötelező és ajánlott tartozékait, továbbá a tanulók megismerhették a rendőrség mindennapi tevékenységét, felszereléseit.

A programról minden gyermek a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság jóvoltából apró, praktikus láthatósági ajándékokkal térhetett haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!