Frissen Fejérből

2022.03.18. 11:59

Fojtogatta, ököllel ütötte házastársát egy férfi Fejérben, mert a nő el akart válni tőle

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki bántalmazta házastársát, mert fel akart bontani házasságukat.

Fejér Megyei Főügyészség

Forrás: pexels.com

A nyomozás adatai szerint a férfi nem tudta elfogadni, hogy felesége válni akar. A nő távolléte alatt bejutott a házába, és a hazaérkező sértett nyakát megragadta, megfenyegette, hogy megöli, aztán hajánál fogva földre rántotta, kezeit megbilincselte, és arcát többször ököllel megütötte.  A férfi a segítségért kiáltó nő száját befogta, majd mellkasára térdelt, és egy párnát fogott az arca elé. Cselekményével akkor hagyott fel, amikor megérkezett a gyermekük, majd a feleségét kórházba szállította.


 

A nő a bántalmazás következtében több zúzódásos sérülést és nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. Az ügyészség bűnismétlés veszélyére, valamint arra hivatkozással indítványozta a férfi letartóztatását, hogy fennáll a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a sértett befolyásolásával a bizonyítást megnehezítené. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvány szerint egy hónapra elrendelte a kényszerintézkedést. A döntést az érintettek tudomásul vették.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!