Frissen Fejérből

2022.03.14. 09:54

Brutális támadás áldozata lett két férfi Iváncsán, mikor rájuk támadt egy pusztaszabolcsi fiatal

A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint két személyre hátulról rátámadt, majd a földön tovább bántalmazta őket.

police.hu

Forrás: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. március 13-án életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el nyomozást egy 24 éves pusztaszabolcsi férfival szemben, aki az eljárás adatai alapján az előző nap estéjén Iváncsán, a Hunyadi utcában lévő üzlet belső udvarán hátulról leütött egy 49 éves helybéli illetőségű férfit, majd a földön fekvő eszméletlen személyt megrugdosta, aki a bántalmazás során – az előzetes orvosi vélemény alapján - életveszélyes sérüléseket szenvedett. Ezt követően, amikor egy 58 éves besnyői férfi rátalált az udvaron eszméletlen állapotban fekvő sértettre, az elkövető őt is hátulról megrúgta, majd a földön több alkalommal bántalmazta, melynek során az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök széleskörű nyomozásba kezdtek, melynek egy órán belül meg is lett az eredménye. Az iváncsai vasútállomáson elfogták az elkövetés helyén lévő kamerafelvétel alapján azonosított férfit, akinek mindkét kézfején friss hámsérülések voltak láthatók, ezek ellenére azonban tagadta a bűncselekmény elkövetését. Az egyenruhások nem tétováztak, megbilincselték, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt.

A Fejér megyei nyomozók a támadót életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írja a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!