Frissen Fejérből

2022.02.02. 10:09

Többszörösen körözött férfit fogtak el a rendőrök Fehérvár belvárosában

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 54 éves helyi lakossal szemben.

police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai alapján a férfi 2022. január 29-én délután a megyeszékhelyen, egy Móricz Zsigmond utcai társasház felújítás alatt álló lakásából csaptelepeket tulajdonított el, valamint megkísérelt ellopni egy fali gázkazánt is, azonban ezen cselekménye során megzavarták, ezért elmenekült a helyszínről. A rendőrök a kiterjedt adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akiről megállapították, hogy vele szemben a  Miskolci Törvényszék csalás, a Székesfehérvári Törvényszék pedig közokirat-hamisítás miatt körözést rendelt el.

A járőrök 2022. január 1-jén délelőtt Székesfehérvár belvárosában fogták el a férfit, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki a székesfehérvári nyomozók - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!