Frissen Fejérből

2022.02.09. 14:17

Más bankkártyájával próbált többször is pénzhez jutni egy férfi Fehérváron

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/2867/2021. bűnügyi számon csalás bűntett kísérlet gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint az elkövető 2021. november 11-én délután Székesfehérváron megszerezte egy helyi lakos bankkártyáját, majd  14 óra 56 perckor a Mártírok úti bevásárlóközpontnál elhelyezett bankautomatánál több alkalommal kísérelt meg a sértett bankkártyájával készpénzt felvenni.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült, amely alapján a férfi hozzávetőleg 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball sapkát, kék egészségügyi maszkot, fekete kabátot és sötét pulóvert viselt - írja a rendőrség.

Forrás: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Segítségüket előre is köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!