Csőtörés miatt

2022.02.12. 21:32

Földcsuszamlás történt Csókakőn, megsérült egy gázcsap, 65 házban nem volt víz

Ezerjó utcában történt a földcsuszamlás.

Feol.hu

Forrás: Rescue Press

Csókakőn az Ezerjó utcában történt a csőtörés, emiatt a szivárgó víz alámosta az úttest iszapos, homokos alapját. Miután az ázott föld már nem bírta a terhet, az út mellett lévő telek kerítését kidöntve, betört a telekre és magával vitte, ami az útjába került kb. 10-15 m hosszúságban - tudtuk meg a rescue presstől.

Az ingatlan tulajdonosa kérte a tűzoltók segítségét, mert tartott tőle, hogy a házban is kár keletkezik. A helyszínre több tűzoltó egység is érkezett, akik kéziszerszámokkal eltávolították a ház közvetlen közeléből az iszapos sarat és a törmeléket.

Közműszolgáltatók is a helyszínre érkeztek, a káreset érintette az áram, víz és gázszolgáltatást is.

Eon szakemberei elzárták az ingatlannál megsérült gázcsapot, valamint a Fejérvíz szakemberei megkezdték a sérült vízcső feltárását, amihez munkagép is érkezett.

A csőtörés miatt átmenetileg 65 ingatlanban szűnt meg a vízszolgáltatás, a Fejérvíz szakemberei kijavították a sérült csőszakaszt az érintett ingatlanokban.

A Csókakői Polgárőrség lezárta az érintett útszakaszt a forgalom elől, az illetékes hatóságok megkezdték a beszakadt úttest javítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!