Szalagkorlátnak csapódott

2022.01.23. 07:20

Ivott, vezetett, balesetet szenvedett az apostagi férfi

A dunaújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 21 éves sofőrrel szemben, aki Dunaújváros térségében szenvedett balesetet, miután ittas állapotban ült volán mögé.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján az apostagi férfi 2021. november 11-én hajnalban a 62819-es számú úton közlekedett Nagyvenyim felől a 6-os főút irányába, azonban gépjárműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és az útpadkának ütközött. Az ütközés következtében a jármű irányíthatatlanná vált és szalagkorlátnak csapódott.

Forrás: Police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely ittasságot jelzett, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gépjárművezetőt. Az eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 21 éves sofőr úgy vezetett, hogy a szervezetében alkohol volt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!