Frissen Fejérből

2022.01.05. 14:34

Halálos baleset történt a 62-es főúton Szabadegyházánál (frissítve)

A Szabadegyháza és Seregélyes közötti útszakaszon történt közlekedési balesetben egy 56 éves siófoki férfi vesztette életét.

Katasztrófavédelem

Forrás: police.hu

Frissítés: 

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást a Seregélyes és Szabadegyháza közötti útszakaszon 17:39-kor, a korábbi halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén. A főút forgalma ismét zavartalanul haladhat.

 

Előzmény:

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. január 5-én 13 óra körül a 62-es számú főút 25-ös kilométerénél Szabadegyháza térségében, ahol egy Skoda típusú személygépkocsival közlekedő 56 éves siófoki lakos - eddig tisztázatlan okok miatt - áttért a szemközti forgalmi sávba és frontálisan összeütközött egy Dunaújváros felé haladó tehergépjárművel. A Skodát vezető férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Forrás: police.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart, a balesettel érintett útszakaszt Sárosd irányába tudják elkerülni a gépjárművezetők. 

Kérjük, hogy vezessenek fokozott figyelemmel és türelemmel!

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!