Frissen Fejérből

2022.01.23. 10:23

Életveszélyesen megsérült az a motoros, aki egy 70 éves, román sofőr miatt esett el

A Gárdonyi Rendőrkapitányság befejezte a közlekedési baleset vizsgálatát.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. augusztus 11-én kora délután Velencéről. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 70 éves román állampolgárságú férfi személygépkocsival közlekedett Nadap irányából Kápolnásnyék felé. 

Forrás: police.hu

A Nadapi út és az Ország út kereszteződéséhez érve úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy figyelmen kívül hagyta az „ Állj! Elsőbbségadás kötelező!” – jelzőtáblát, melynek következtében hirtelen fékezésre kényszerítette a főúton, Sukoró irányába haladó motorkerékpárost. A vészfékezés eredményeként a motoros elesett, majd nekicsapódott a személyautó oldalának, melynek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Forrás: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság a közúti baleset okozása miatt folytatott nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek - tudtuk meg a police.hu-ról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!