Frissen Fejérből

2021.11.17. 08:41

Súlyosan sérült az a motoros, akinek nem adták meg az elsőbbséget Enyingen

Személygépkocsi sofőrje hajtott motoros elé Enyingen. A balesetből kifolyólag a segédmotor-kerékpár vezetője súlyosan megsérült. Az ügy vizsgálata befejeződött.

police.hu

Fotó: police.hu

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytatott eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy enyingi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2021. július 30-án reggel autójával Enyingen, a Vasút utcában közlekedett a Rákóczi Ferenc utca irányába. Haladása során az említett utak kereszteződésében – elsőbbségadási kötelezettsége ellenére – nem biztosított elsőbbséget a Rákóczi Ferenc utcában, a Nagyatádi utca felől közlekedő motorosnak, és azzal összeütközött. A balesettel összefüggésben a segédmotor-kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett. Az okozó sofőr gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy felelősségét elismeri, és bánja a történteket.

Fotó: police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai az esemény kapcsán indult ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadták – tájékoztatott róla a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!