Frissen Fejérből

2021.11.19. 08:38

Nagy mennyiségű kábítószert szállított az autójában – Baracskán kapcsolták le a rendőrök

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 48 éves férfit, akinek autójában nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot és készpénzt találtak. A gyanú szerint a százhalombattai lakos többféle tiltott bódító hatású szerrel kereskedett. Őrizetbe vették a rendőrök.

police.hu

Fotó: police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon egy 48 éves férfival szemben.

A járőrök 2021. november 17-én délután, Baracskán állították meg a személygépkocsival közlekedő sofőrt, és ellenőrzés alá vonták. A jármű átvizsgálása során, az utastérben nejlonzacskóba csomagolt 400 darab drapp színű tablettát találtak az egyenruhások, amelyről a sofőr azt nyilatkozta, hogy „extasy” tabletták. Az autóból további 3 különböző nejlonzacskóban, összesen 280 gramm zöld növényi törmelék is előkerült, amelyeket a férfi marihuánaként nevezett meg. A rendőrök ruházatátvizsgálás során körülbelül kétmillió forint készpénzt is találtak, melynek eredetéről hitelt érdemlően nem tudott nyilatkozni a férfi. A kábítószergyanús anyagokat és a készpénzt lefoglalták.

Fotó: police.hu

A gárdonyi rendőrök a hatósági ellenőrzést kiterjesztették a százhalombattai lakos otthonára is, ahol kutatást tartottak, és zöld növényi törmeléket, továbbá növényi törmelékkel szennyezett konyhai mérlegeket találtak és foglaltak le.

Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság nyomozói a 48 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!