Frissen Fejérből

2021.11.01. 08:14

Hiába borult fel autójával, a szántóföldön át folytatta útját az ittas férfi

A gárdonyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 33 éves férfival szemben, aki Szabadegyháza térségében szenvedett balesetet, miután ittas állapotban ült volán mögé.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a dunaújvárosi férfi 2021. május 9-én kora reggel Dunaújváros felől Székesfehérvár irányába közlekedett személygépkocsival a 62-es számú főúton. A 20-as kilométerszelvényhez érve járművével lehaladt az útpadkára, majd miután a gépkocsi megcsúszott és több alkalommal megpördült, egy vízelvezető árokba csapódott. A 33 éves sofőr ezt követően a szántóföldön folytatta útját Szabadegyháza irányába, azonban járműve elakadt a mezőgazdasági területen.

Fotó: police.hu

A helyszínre érkező rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely ittasságot jelzett, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gépjárművezetőt. Az eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 33 éves sofőr úgy vezetett, hogy a szervezetében alkohol volt.

Fotó: police.hu

A Gárdonyi Rendőrkapitányság a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait azoktóber végi átadta az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!