Frissen Fejérből

2021.10.18. 09:54

Traktor és személyautó ütközött Polgárdi közelében a hétvégén

Egy traktor és egy személygépkocsi ütközött össze Polgárdi közelében a hétvégén.

police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre bejelentés érkezett 2021. október 16-án 19 óra körül, hogy közúti közlekedési baleset történt a 6301-es számú úton, Polgárditól nem messze. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Kisláng irányába, amikor a sávokat elválasztó terelővonalon összeütközött egy vele szembe közlekedő traktorral és hozzákapcsolt vetőgéppel. Az ütközés során a gépkocsi vezetője és utasa is személyi sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztat a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az őszi közlekedés során is legyenek figyelmesek és türelmesek az utakon! A mezőgazdasági járműveket fokozott óvatossággal közelítsék meg, az előzést mindig körültekintően végezzék, és tartsanak nagyobb oldaltávolságot! A lassú járműveket vezetők pedig legyenek körültekintőek, és lehetőség szerint az úttest jobb széléhez húzódva tegyék lehetővé a mellettük való elhaladást!

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!