Frissen Fejérből

2021.10.20. 15:00

Szódáspalackkal többször fejbe verte élettársa volt párját egy férfi Bicskén

A Bicskei Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2021. május 8-án, Bicskén élettársának egykori élettársát szódásszifonnal fejen ütötte és lábon rúgta.

Fejér Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a vádlott a háza előtti úton egy másfél literes szódás palackkal a kézében szóváltásba keveredett az élettársa egykori élettársával, mivel a terhelt élettársával közös gyermeküket hétvégére magához szerette volna vinni. A vádlott a férfit hangosan szidalmazta, a szódáspalackkal többször fejen ütötte, illetve lábszáron rúgta. A sértett a kezével próbált védekezni, majd a zsebéből elővett egy paprika sprayt és azzal a vádlottat arcon fújta, aki felhagyott a további ütlegeléssel.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést szenvedett, azonban az arc szódáspalackkal történt megütése során fennállt súlyosabb sérülés kialakulásának a reális veszélye.

Az ügyészség vádiratában a terhelttel szemben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!