Frissen Fejérből

2021.10.22. 18:12

13 migránst fogtak Vereb és Lovasberény között (frissítve)

S. Töttő Rita

Fotó: police.hu

Információink szerint Vereb és Lovasberény között fogtak migránsokat a rendőrök pénteken késő délután. Szemtanúk szerint jelenleg is folyamatban van az ügy. Várjuk a rendőrség visszajelzését.

Frissítés:

A lovasberényi polgármester, Südi Mihály és a pázmándi polgármester asszony, Virányiné Reichenbach Mónika azonnal a rendőrség segítségére sietett, s ahogy elmondták, a határ menti utcákban jeleztek a lakosoknak. Éjszaka terepjárokkal megerősített polgárőrségben lesznek a polgármesterek is – mondta el a feolnak a pázmándi polgármester.

Fotó: police.hu

Frissítés 2:

A rendőrök 13 külföldivel szemben intézkedtek a 8117-es számú úton. A Fejér megyei rendőrök 2021. október 22-én 17 óra 30 perc körül az Lovasberény közelében – állampolgári bejelentés alapján – 13 felnőtt, magukat szír állampolgárnak valló személlyel szemben intézkedtek. A külföldi állampolgárok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért őket az egyenruhások a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítják, majd a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkednek az illegális migránsok ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről – válaszolta megkeresésünkre a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!