Frissen Fejérből

2021.10.15. 18:20

Ezer forintért vert össze egy férfit Bicskén, csak hogy bort vehessen belőle magának

A Bicskei Járási Ügyészség rablás bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki 2021. szeptember 29-én, Bicskén, az utcán ittas állapotban többször megütötte a sértettet, majd elvett tőle 1.000,- Ft készpénzt.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Pixabay.com

A vádirat szerint a férfi megismerkedett a sértettel, akit otthonába is elkísért, majd együtt italoztak. A vádlott az utcán tartózkodott a férfival, majd ittas állapotban ruhájánál fogva rángatni kezdte, és követelte tőle, hogy vegyen bort. A sértett ellent mondott neki, ezért a vádlott többször ököllel arcon ütötte, közben kérte a férfitól a nála lévő pénzt. Az ütések következtében a férfi a földre került, a vádlott pedig fölé térdelve a testét tovább ütötte, elvette a pénztárcáját és abból kivett 1.000,- Ft-ot, amelyből a közeli üzletben bort vásárolt. Egy járókelő a cselekményt észlelte és értesítette a rendőrséget. Az ügyészség vádiratában a különös visszaeső terhelttel szemben szabadságvesztés büntetés kiszabását, közügyek gyakorlásától eltiltást, valamint a letartóztatás fenntartását és a sértett által előterjesztett polgári jogi igény elbírálását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!