Frissen Fejérből

2021.09.04. 16:31

Tizenhat éves lányt gázolt halálra a 20 éves férfi Tácnál

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 20 éves férfinak az ügyében, akivel szemben halálos közúti baleset okozásának vétsége miatt folytatott büntetőeljárás.

police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021. március 25-én délután a 6307-es számú úton Szabadbattyán felől Tác irányába haladt személygépjárművével. Haladása során nekiütközött egy vele azonos forgalmi sávban és irányban közlekedő kerékpárosnak, aki az ütközést követően az úttestet szegélyező vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a kerékpárt vezető 16 éves lány olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy néhány órán belül, kórházba szállítását követően életét vesztette.

Fotó: police.hu

A 20 éves gépjárművezetővel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták és a keletkezett iratokat a Székesfehérvári Járási Ügyészség részére megküldték – olvasható a police.hu-n.

[embed]https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elgazoltak-egy-16-eves-lanyt-tac-tersegeben-4793872/[/embed]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!