Frissen Fejérből

2021.09.17. 12:00

Jogsi nélkül, ittasan motorozott a Balatoni úton a 24 éves fiatal

Az elmúlt 24 óra eseményei Fejér megyéből.

police.hu

Fotó: police.hu

Székesfehérváron, a Balatoni úton ellenőriztek az egyenruhások egy segédmotoros kerékpárt és annak vezetőjét 2021. szeptember 16-án, nem sokkal éjfél után. Az intézkedés során megállapították, hogy a 24 éves férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint a nála alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a sofőrt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd őrizetbevételét követően fogdába szállították.

A rendőrök 2021. szeptember 16-án 15 óra 57 perckor Martonvásár, Hunyadi utcában ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak sofőrjét. Az ellenőrzés során az 55 éves gyáli lakos a nyerges vontatóra és félpótkocsira felszerelt próbarendszám használatának jogszerűségét hamis magánokirattal próbálta igazolni, azonban a járőrök ezt észlelték, ezért őt bűncselekmény elkövetése miatt előállították a Martonvásári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!