Frissen Fejérből

2021.08.10. 13:00

Nem akarta, hogy kórházba szállítsák, ezért megütötte a mentőápolót

A Székesfehérvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki nem akarta, hogy kórházba szállítsák, ezért megütötte a mentőápolót.

Fejér Megyei Főügyészség

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A vádirat szerint 2020. július 28-án este az OMSZ egy Fejér megyei kis településen álló házhoz szállt ki a 41 éves nő ellátása miatt, aki ittasan elvesztette egyensúlyát, és elesett az udvaron. Az eszméletlen állapotban lévő nő magához térését követően kezdetben együttműködő volt, a mentősök a mentőautóba helyezték, hogy ellássák sérüléseit.

Mikor megtudta, hogy fejsérülése miatt kórházba kell szállítani, nem tetszését nyilvánította, majd ököllel mellkasán megütötte az egyik mentőápolót, és kirohant az autóból. A házba menekülő nőt a helyszínre érkező rendőrök elfogták, és előállították. Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!