Frissen Fejérből

2021.08.15. 14:29

Egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Ráckeresztúr térségében

A Pécs felé vezető oldalon, a ráckeresztúri lehajtó közelében van szükség tűzoltói beavatkozásra.

Katasztrófavédelem, police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 15-én 13 óra 15 perc körül az M6-os autópálya 32-es kilométerszelvényében, Ráckeresztúr térségében, ahol két gépkocsi ütközött össze. A rendőrök a műszaki mentést és a baleset helyszínelését megkezdték, az autópálya mind a két oldalán félpályás forgalomkorlátozás van érvényben – írja a police.hu.

A Katasztrófavédelem hozzátette, a belső szalagkorlátnak ütközött és a tetejére borult egy kisbusz az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a ráckeresztúri lehajtó közelében. A balesetben egy másik autó is érintett, annak az eleje sérült meg. A műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a felborult járművet, amelyben ketten utaztak. A helyszínre érkezett egy hivatásos egység Törökbálintról is. Az érintett sztrádaszakaszon mindkét irányban egy-egy sávon halad a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!