Frissen Fejérből

2021.07.04. 11:36

Oszlopnak csapódott, majd kigyulladt egy autó Pátka térségében (videó)

Baleset történt Pátka térségében, az ütközés következtében kigyulladt járműről a tűz a közeli erdőre terjedt át.

police.hu

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Közúti közlekedési baleset történt 2021. július 4-én 10 óra 33 perckor a 811-es számú főút 9-es kilométerszelvényében, ahol egy személygépkocsi –eddig ismeretlen okból- lehajtott az útról és egy oszlopnak csapódott, melynek következtében kigyulladt. A tűz a közeli erdőre átterjedt, ezért a balesettel érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozás van érvényben – írja a police.hu.

Kérjük a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Teljes terjedelmében égett a jármű és mintegy ötszáz négyzetméteren a környező avar is, amikor a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek oltják a tüzet, amelynek továbbterjedését már megakadályozták. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A tűz keletkezésekor egy ember utazott a gépkocsiban, ő idejében ki tudott szállni – tájékoztat a Katasztrófavédelem.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

 

Helyszínen lévő kollégánk úgy látta, a baleset okozója egy elszabadult matrac lehetett, ami lecsúszott egy gépjármű tetejéről, emiatt a mögötte haladó autó félrerántotta a kormányt, villanyoszlopnak csapódott, majd kigyulladt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!