Frissen Fejérből

2021.07.17. 10:15

Két körözött férfival szemben is intézkedtek a rendőrök Fejérben

Az elmúlt huszonnégy óra is adott feladatot az egyenruhásoknak.

police.hu

Fotó: police.hu

A police.hu közleménye alapján a járőrök Székesfehérváron, a Dózsa György úton ellenőriztek 2021. július 16-án kora délután egy 23 éves helyi lakost. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Székesfehérvári Járásbíróság is a körözését rendelte el, mivel a rá kiszabott büntetést csak részben teljesítette. A rendőrök a férfit elfogták és a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Sárkeresztúron, a Béke utcán ellenőriztek a járőrök egy kerékpárral közlekedő férfit 2021. július 16-án este. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a Sárbogárdi Járásbíróság és a Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a férfi körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot csak részben fizette meg. A rendőrök a 49 éves helyi lakost elfogták, a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!