Frissen Fejérből

2021.06.21. 18:09

Megtörtént az idei első tragédia a Velencei-tónál? (frissítve)

Esélyes, hogy megtörtént a szezon első tragédiája a Velencei-tónál.

S. Töttő Rita

A Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítványa jelenleg is nagy erőkkel keresi az apát

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Információink szerint Gárdonynál történt a sajnálatos esemény hétfőn délután: egy édesapa vitte be kisfiát vízibiciklivel a tóba, ám onnan csak a kisfiú jött ki segítséget kérve, mondván, édesapja belefulladhatott a vízbe. A részleteket nem tudni, beleesett, beleugrott, rosszul lett vagy mi történhetett a férfivel, de egy biztos: a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítványa azóta is keresi az apát. Több száz négyzetmétert átkutattak már – mondták el -, de még nem tudnak információval szolgálni. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot is kerestük az ügyben.

Frissítés

A rendőrség válaszában kifejtette: hétfő kora délután bejelentés érkezett, miszerint egy 6 éves kisfiút találtak Gárdonyban, a Sport Beach közelében, a Velencei-tó vizében, aki segítséget kért -miközben próbált a part közelébe úszni-, mert édesapja eltűnt. A rendőrség információi alapján apa és fia vízibiciklit béreltek, amivel behajtottak a Velencei-tóba, majd arról a vízbe ugrottak. Az ugrást követően a 43 éves budapesti férfi nem jött fel a víz alól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!