Frissen Fejérből

2021.06.26. 10:47

Árokba hajtott egy autó Mezőfalva és Nagyvenyim között

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Katasztrófavédelem, police.hu

Árokba hajtott egy személyautó a Nagyvenyim és Mezőfalva közötti útszakaszon. A balesetnél a dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahova mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Frissítés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. június 26-án 9 óra 50 perc körül a 6219-es számú úton. Egy Nagyvenyim felől Mezőfalva irányába haladó autós figyelmetlensége miatt a murvás útpadkára hajtott, majd hirtelen kormánymozdulattal visszatért az aszfaltra, azonban elveszítette uralmát a jármű felett, és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árokba csúszott. Ezt követően a jármű megpördült, majd az útmenti mezőgazdasági területen állt meg. A baleset következtében a járművet vezető 33 éves paksi nő, továbbá a szintén paksi utasa is megsérült. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!