Frissen Fejérből

2021.05.20. 15:45

Kigyulladt egy istálló Nagyvenyim külterületén

Az állatokat kihajtották az épületből.

Katasztrófavédelem

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes

Kigyulladt egy négyszáz négyzetméteres, téglafalú, cserépfedésű istálló Nagyvenyim külterületén. Az állatokat a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiterelték az épületből. Az egységek két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A helyszínre a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is elindultak.

Frissítés:

Kigyulladt és teljesen kiégett egy istálló épület Nagyvenyimen, május 20-án. A közel ezer négyzetméteres szarvasmarha istálló tetőszerkezete, és a vele egybe épített kiszolgáló helyiség már teljes terjedelmében égett a dunaújvárosi és a sárbogárdi tűzoltók kiérkezésekor.

 

Az épület huszonhárom lakója az épület előtti karámban volt a tűz keletkezésének időpontjában, ahonnan a dolgozók kiterelték őket, ebből adódóan nem sérültek meg. A tűzoltók rövid időn belül számos vízsugárral támadták a lángokat, így azok az épület környezetére már nem jelentettek veszélyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!